Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Οι "Κινέζοι" - PCT σήκωσαν το γάντι


...Οι κουραστικοί και επαναλήψιμοι του λιμανιού


Σύμφωνα με ανακοίνωση τόσο της Ομοσπονδίας Μονίμων Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος, όσο και της Ένωσης Μονίμων και Δόκιμων Υπαλλήλων ΟΛΠ στις 23 Νοεμβρίου καλούνται οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό να πραγματοποιήσουν δίωρη στάση εργασίας, στο πλαίσιο μιας απόφασης που ελήφθει πριν απο τρεις περίπου μήνες από την Ευρωπαϊκή Ζώνη του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών!
Η στάση αυτή θα πραγματοποιηθεί και θα κλείσει το εμπορικό λιμάνι της ΟΛΠ Α.Ε. γιατί - σύμφωνα με την λογική των συνδικαλιστών - με τον τρόπο αυτό οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν την ανησυχία τους για την καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων…στη ΣΕΠ Α.Ε., δηλαδή στην ανταγωνίστρια εταιρία του ΟΛΠ (!).
Αυτή η καραμέλα περί της καταστρατήγησης των εργασιακών σχέσεων από τη ΣΕΠ Α.Ε. έχει πλέον καταντήσει κουραστική και επαναλήψιμη, ειδικά όταν δεν συνοδεύεται από συγκεκριμένες καταγγελίες αλλά από γενικότητες και αοριστολογίες που δεν προσφέρουν καμιά υπηρεσία, απλά αναπαράγουν ένα κακοπαιγμένο έργο που δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς.
Το να κλείνεις όμως το δικό σου μαγαζί για να καταγγείλεις το μαγαζί του δίπλα που συνεχίζει να δουλεύει μια χαρά ενώ εσύ είσαι κλειστός είναι μια κίνηση που αν μη τι άλλο αξίζει να καταγράψει κανείς, γιατί πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. (ΑΚ=Σκληρά λόγια!!!)
Τέλος και όσον αφορά το θέμα της καταστρατήγησης των εργασιακών σχέσεων στη ΣΕΠ Α.Ε. οι συνδικαλιστές του ΟΛΠ έχουν δύο επιλογές :
ή να μας παρουσιάσουν συγκεκριμένα στοιχεία
ή να σταματήσουν πια αυτή την ανελέητη πομφολογία.
Εκτός και αν πιστεύουν εκεί στο λιμάνι του Πειραιά, πως το να εργάζεται κανείς συνιστά αυταπόδεκτη καταστρατήγηση εργασιακών σχέσεων, οπότε πάσο και συγνώμη για την ενόχληση… (ΑΚ=αυτό είναι χτύπημα κάτω από την μέση και πονάει)
ΑΚ= Αναμένεται συνέχεια.......
Πηγή:TheSeaNation
Αναδημοσίευση: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων.
http://www.ektelonismos.com
http://custom-brokers.blogspot.com
email:kourtesisa@hotmail.com
Tel:6977636709