Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Βόμβα : Από το δημόσιο στην COSCO !!

Εκτελωνισμοί Κουρτέσης

Το "Μέλλον" ήταν Δίπλα της , και πήγε !!

Βόμβα έσκασε στην 19η Διεύθυνση τελωνειακών διαδικασιών  από την ξαφνική απόφαση της υποδιευθύντριας του 5ου τελωνείου Πειραιά να δηλώσει παραίτηση, προκειμένου να ξεκινήσει να εργάζεται στη μεταφορική εταιρεία Cosco.
Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι η παραιτηθείσα υποδιευθύντρια ονόματι Α.Π. ήταν έμπιστη του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, ενώ διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις και με τον διευθυντή των τελωνείων κ. Κωνσταντίνο Νιχωρίτη.
Η παραίτησή της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα, θεωρούνταν «εξπέρ» σε θέματα τελωνειακών διαδικασιών
Απ' την άλλη, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την άποψη ότι δεν είναι πρέπον να "εκπαιδεύεται" κάποιος χρόνια και χρόνια  από το Δημόσιο πάνω σε θέματα τελωνειακών διαδικασιών και στη
Εκτελωνισμοί Πειραιά Α. Κουρτέσης
συνέχεια να αποχωρεί και να προσλαμβάνεται από μεγάλη μεταφορική εταιρεία, η οποία θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις που διαθέτει. Σχόλιο Α.Κ : "Δέν κατάλαβα ? γιατί όχι ? στην ελεύθερη αγορά εργασίας βρισκόμαστε , τους συναισθηματισμούς θα κοίταζε η Κα Α.Π, πολύ καλά έκανε !!.)
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η κυρία Π. πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει από το υπηρεσιακό συμβούλιο να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της Cosco, ωστόσο το αίτημά της απερρίφθη.
Έπειτα από μερικές ημέρες παραιτήθηκε, προκειμένου να εργαστεί στην κινεζική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο λιμάνι. (Σχόλιο Α.Κ: Η Κα Α.Π δείχνει τον δρόμο το δημόσιο "πέθανε" ζήτω ο Ιδιωτικός τομέας !! Όχι παίζουμε .)
Είναι λογικό ότι οι γνώσεις της πάνω στα θέματα τελωνειακών διαδικασιών είναι πολύτιμες , και όχι μόνο !!».
Πηγή: zougla
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
http://www.ektelonismos.com 
http://custom-brokers.blogspot.com 
email :kourtesisa@hotmail.com
Tel :6977636709

Δεν υπάρχουν σχόλια: