Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Άνοιξαν τα μυστηριώδη κοντέινερ του Αν. Πάλλη

Εκτελωνισμοί Α. Κουρτέσης

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Έξι στελέχη Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και τρεις τελωνειακοί υπάλληλοι βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κοντέινερ τα οποία έχουν ως παραλήπτη τον κ. Πάλλη.
Από την μέχρι τώρα έρευνα στα εμπορευματοκιβώτια έχει βρεθεί ένα αντιαεροπορικό όπλο αλλά και ένα αμερικανικό αυτοκίνητο Chevrolet.
Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν προσεχτικά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου προκειμένου να δουν εάν υπάρχει μέσα σε αυτό οπλισμός.
Τα container είχαν μπει στο "μικροσκόπιο" το τελευταίο διάστημα και η υπόθεση συνδέθηκε με τις έρευνες, που κάνουν οι αρχές, για την ύπαρξη οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής.
Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η πιθανή εμπλοκή του επιχειρηματία, καθώς σε έφοδο, που είχε κάνει η αστυνομία στις 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, που λειτουργούσε ως πολεμικό μουσείο, στο Κορωπί, είχαν βρεθεί 52 όπλα για τα οποία δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες, ενώ έλειπαν άλλα 27 που είχαν άδειες.
"Η ενημέρωση που έχουμε είναι από τις διωκτικές Αρχές και ακολουθούμε τις οδηγίες τους. Προφανώς έχουν τους λόγους τους που είπαν ότι αυτά τα εμπορευματοκιβώτια να μην βγουν στον πλειστηριασμό και πρέπει να περιμένουν εδώ", είπε ο Αναστάσιος Βαμβακίδης, εμπορικός διευθυντής της ΣΕΠ Α.Ε.
Πηγή:Ημερησία, διαδίκτυο 
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
Tel :6977636709

Δεν υπάρχουν σχόλια: