Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Νέες Επιτυχίες: Σ.Δ.Ο.Ε - Τελωνειακών / ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


http://www.ektelonismos.com
Απίστευτα κυκλώματα που εμπορεύονται πολύτιμα μέταλλα, και κυρίως χρυσό, μέσω ενεχυροδανειστηρίων, αποκαλύπτουν κάθε μέρα οι άνδρες του ΣΔΟΕ.
Μετά τη σύλληψη ανεπάγγελτου Έλληνα στην Ξάνθη ο οποίος είχε 12 πλάκες χρυσού και μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή του, το ΣΔΟΕ προχώρησε την Πέμπτη σε νέα μεγάλη αποκάλυψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης και τελωνειακοί συνέλαβαν 31χρονο Γερμανό υπήκοο ο οποίος επιχειρούσε να φύγει με πτήση της Lufthansa στις 18.35.
Ο Γερμανός συνελήφθη την ώρα που επιβιβαζόταν έχοντας μαζί του 8,5 κιλά χρυσό και 300.000 ευρώ και πλαστά παραστατικά για το χρυσό από ανύπαρκτη εταιρεία.
Επίσης, το πρωί το ΣΔΟΕ και οι τελωνειακοί κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα απο  ασήμι που είχαν προορισμό τη Γερμανία και συνοδεύονταν από πλαστά παραστατικά της ίδιας ανύπαρκτης εταιρείας που εμπλέκεται με τη μεταφορά του χρυσού. Ολα ξεκίνησαν όταν τελωνειακοί υπάλληλοι του αεροδρομίου ειδοποίησαν το ΣΔΟΕ για το φορτίο με το ασήμι, το οποίο θα... πέταγε με την εταιρεία Lufthansa, καθώς κάτι δεν πήγαινε καλά με τα δελτία αποστολής και τα παραστατικά της εταιρείας.
Αμέσως σήμανε «κόκκινος συναγερμός» στην υπηρεσία μιας και η ποσότητα του ασημιού ήταν πολύ μεγάλη (425 κιλά).
Οπως εκτιμάται, πρόκειται για κυκλώματα που επιχειρούν να εξάγουν πολύτιμα μέταλλα που αφήνουν χιλιάδες πολίτες ως ενέχυρο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για κοσμήματα που επιτήδειοι λιώνουν και τα μετατρέπουν σε πλάκες χρυσού.

Πηγή: Ημερησία
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
http://www.ektelonismos.com ()
http://custom-brokers.blogspot.com ()
email :kourtesisa@hotmail.com
Tel :6977636709


Δεν υπάρχουν σχόλια: