Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Παγώνουν» τα τιμολόγια της ΟΛΘ ΑΕ για το 2012

«Παγώνουν» τα τιμολόγια της ΟΛΘ ΑΕ για τη διακίνηση φορτίων και την εκμίσθωση χώρων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για όλη τη φετινή χρονιά.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Στέλιος Αγγελούδης (φωτό) κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης για το 2012 του Συμβουλίου Ανάπτυξης Λιμένος, στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και των χρηστών του λιμανιού τα Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 2ας Ιανουαρίου στα γραφεία της ΟΛΘ.
Όπως εξήγησε ο κ. Αγγελούδης η ΟΛΘ ΑΕ και με την τιμολογιακή πολιτική της επιθυμεί να στηρίξει τις ελληνικές επιχειρήσεις που σε περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και διαρκούς ύφεσης αγωνίζονται να επιβιώσουν.
Επίσης, ο κ. Αγγελούδης μιλώντας στα μέλη του Συμβουλίου Ανάπτυξης αναφέρθηκε τόσο στον απολογισμό της διοίκησής του για το 2011, όσο και στον προγραμματισμό για το 2012. Στους παρευρισκομένους διανεμήθηκε γραπτό υπόμνημα με όλα όσα συνέβησαν τον περασμένο χρόνο, αλλά και όλα όσα προγραμματίζονται για φέτος στα πεδία των λιμενικών υποδομών, του μηχανολογικού εξοπλισμού, των ανωδομών, της λειτουργικότητας του λιμένος, της κρουαζιέρας, των σχέσεων με τον πολίτη και του περιβάλλοντος.
Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για την χρηματοοικονομική κατάσταση της ΟΛΘ ΑΕ, που κατατάσσεται, πλέον, ανάμεσα στις υγιέστερες και πλέον εύρωστες οικονομικές εταιρίες της χώρας. «Πάντα η επαφή με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και των χρηστών του λιμανιού είναι χρήσιμη για τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, που λειτουργεί με διαφάνεια και πνεύμα συνεργασίας με όλους όσους κινούνται γύρω από το λιμάνι» υπογράμμισε ο κ. Αγγελούδης, ο οποίος εξήγησε ταυτόχρονα ότι οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν και θα ενταθούν όχι μόνο στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ανάπτυξης, αλλά και με τον κάθε φορέα ξεχωριστά, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της όσο το δυνατόν καλύτερης λειτουργίας του λιμένα, προς όφελος των επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας.
Πηγή:MarineNews
Σχόλιο: Μόνο η ΔΕΗ δεν βλέπει την κρίση και αυξάνει τα τιμολόγια . Και αυτό γιατί θέλει να πουλήσει κομμάτι της στον Ιδιώτη και να γίνει αυτός ανταγωνιστικός (Βλέπε ΟΤΕ)
Αναδημοσίευση: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων.
http://www.ektelonismos.com
http://custom-brokers.blogspot.com
email:kourtesisa@hotmail.com
Tel:6977636709