Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ Ι (ΟΛΠ)

Πανέτοιμος δηλώνει ο ΟΛΠ Α.Ε, όσον αφορά την προβλήτα 1 καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ολοκληρώθηκε ο επιτελικός κύκλος συνεργασιών της Διοίκησης του Οργανισμού για τα θέματα εξυπηρέτησης από τον Προβλήτα Εμπορευματοκιβωτίων Ι του Ο.Λ.Π. Α.Ε.
Στις διαδοχικές συσκέψεις που έγιναν υπό την προεδρία του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργου Ανωμερίτη, έλαβαν μέρος οι εταιρείες MSC, CMA_CGM, ZIM, MAERSK, Evergreen, Αρκάς και Αδάμης.
Συναντήσεις έχουν γίνει επίσης την προηγούμενη εβδομάδα με την Σ.Ε.Π. Α.Ε., την Cosco και το group των εταιριών που εκπροσωπεί.
Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ο κ. Ανωμερίτης σε δηλώσεις του ανέφερε τα ακόλουθα: «Εκφράζω την ικανοποίηση μου για το επίπεδο της θετικής συνεργασίας που αναπτύχθηκε, ευελπιστώντας ότι το επίπεδο παροχής υπηρεσιών και τα τιμολόγια τα οποία παρουσιάσαμε στους χρήστες της Π1 θα οδηγήσουν σε πάγιες και διαρκείς συνεργασίες.
Ο Π1 είναι καινούργιος, με σύγχρονα ολοκαίνουργια μηχανήματα και σύγχρονο αμερικάνικο λογισμικό. Με την ολοκλήρωση ορισμένων επιμέρους μικρών παρεμβάσεων θα είναι στην ουσία σε πλήρη λειτουργία από την 1η Ιουλίου, όταν θα λειτουργούν όλες οι γερανογέφυρες, ο πιο σύγχρονος σταθμός εμπορευματοκιβωτίων στην Ευρώπη.
Ένας σταθμός ο οποίος λειτουργεί με νέα συστήματα και λογικές εργασίας, με έμπειρο προσωπικό και με ανταγωνιστικές υπηρεσίες, όπως όλα τα λιμάνια της Ευρώπης. Στα πλαίσια της ασκούμενης πολιτικής marketing και από την 1η Ιουλίου θα διαμορφωθούν οι εμπορικές σχέσεις με κάθε ένα πάροχο, αφού η εμπορική μας πολιτική στοχεύει στην εξυπηρέτηση όλων και όχι συμβατικά με έναν ή δύο εξ’ αυτών.
Ο Π1 θα λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, όλα τα Σαββατοκύριακα και θα παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών, μερικές εκ των οποίων μέχρι σήμερα παρήχαντο στο λιμάνι από τρίτους».
Πηγή: TheSeaNation
Αναδημοσίευση: Αλέξανδρος Κουρτέσης , http://www.ektelonismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: