Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Σύλληψη Λιθουανού που μετέφερε 7,26 κιλά ηρωϊνης

Αλλο ένα πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατάφερε η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών μετά από διασταύρωση και αξιοποίηση στοιχείων.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε το πρωί από υπαλλήλους του Τμήματος Λαθρεμπορίου και Παραποιημένων Εμπορευμάτων του Τελωνείου Κήπων με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών “Diego” της Τελωνειακής Υπηρεσίας σε Τουρκικό λεωφορείο που εκτελεί την τακτική γραμμή Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη συνελήφθη Λιθουανός υπήκοος που μετέφερε 7,26 κιλά ηρωϊνης.
Σε έλεγχο των αποσκευών του λεωφορείου, με την άμεση συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν κρυμμένα στα διπλά τοιχώματα και τον πάτο της βαλίτσας του Λιθουανού επιβάτη, τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 7,26 κιλών (1 συσκευασία των 3,94 κιλών και 2 συσκευασίες των 1,66 κιλών έκαστη).
Ο επιβάτης συνελήφθη και διενεργείται εκτεταμένη συμπληρωματική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνης Μπέζας συνεχάρη για μια ακόμη φορά τον Διευθυντή του Τελωνείου Κήπων για την ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα των Τελωνειακών Υπαλλήλων.
Πηγή:Ναυτεμπορική
Επεξεργασία Σχόλιο Α.Κ Συγχαρητήρια και απο μας παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: