Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ !!

Το δημοσιεύουμε αυτούσιο
"ante re tsoglania mas exete ferei se apognwsh me tis apergies sas. na kleisoume tis etaireies mas na ektelwneite meta aera kopanisto. ai sixtir pia kwloneoellhnes den douleuete katholou!!! "

Βέβαια ο αγαπητός ανώνυμος αναγνώστης του Blogg δεν μας λέει σε ποιους απευθύνεται βρίζοντας στα Τούρκικα , στην πολιτεία που πουλά τα λιμάνια ? , στους τελωνειακούς ? στους Εκτελωνιστές ? στους Υπαλλήλους και εργάτες του Ο.Λ.Π . Δεν μπήκε στον κόπο καν να διαβάσει σε ποιους ανήκει το blogg .

Προς πληροφόρηση του λοιπόν διευκρινίζουμε τα εξής:
Το Blogg κρατά ενήμερους εδώ και αρκετά χρόνια τους αναγνώστες του για τα τεκταινόμενα στα Τελωνεία και τα Λιμάνια , είναι ένα είδος ημερολογίου ας πούμε
Την απεργία την κάνουν οι εργάτες και οι υπάλληλοι του Ο.Λ.Π διότι το κράτος πουλά τα λιμάνια .
Ένας από τους κλάδους που πλήττεται από την απεργία είναι και οι εκτελωνιστές , οι οποίοι δίνουν την *μάχη καθημερινά για την απελευθέρωση των εμπορευμάτων των πελατών τους σε όλα τα λιμάνια της χώρας (*κυριολεκτικά και μεταφορικά !!!).
Άλλος ένας κλάδος που πλήττετε είναι οι μεταφορείς οι οποίοι περιμένουν στην ουρά από τα άγρια χαράματα μέχρι και όσο πάει για να πάρουν ένα αγώι .
Ο εμπορικός κόσμος ο οποίος παρ' όλες τις προσπάθειες των επιμελητηρίων δεν μπόρεσε να βρει λύση στο πρόβλημα , τα κόστη ανεβαίνουν οι καθυστερήσεις μεγάλες .
Ο φίλος αναγνώστης μας ας μας διευκρινίσει σε ποια κατηγορία πληττομένων ανήκει.
Βέβαια έχει δίκιο απόλυτο αλλά πρέπει να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι όχι όποιον πάρει ο χάρος. Ελπίζουμε να τον βοηθήσαμε με τα ποιο πάνω διευκρινιστικά να ξεκαθαρίσει με ποιον τα έχει. Διότι αν απευθύνετε στους υπαλλήλους και τους εργάτες του ΟΛΠ , αυτοί δεν "Εκτελωνούν" , "Εκτελωνούν" οι Εκτελωνιστές σε συνεργασία με τους Τελωνειακούς
Σχόλιο επί του σχολίου : Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: