Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δεν είχε Cites και οι Τελωνειακοί κατέσχεσαν το... φιδίσιο κορμάκι της Beyoncé!

Κουρτέσης Αλεξ. Εκτελωνισμοί
Τελωνειακοί στα σύνορα της Ευρώπης  κατέσχεσαν ένα ασημένιο κορμάκι της ντίβας της pop Beyoncé, κατασκευασμένο από δέρμα κόμπρας, που έχει σχεδιάσει ο ειδικευμένος σε «σπάνια δέρματα» Νεοϋορκέζος designer Rubin Singer, καθώς δεν τηρούσε τις ανάλογες προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση περί «προστατευόμενων ζώων»( Πιστοποίηση Cites. )
Το... φιδίσιο κορμάκι της pop star το οποίο βρισκόταν ανάμεσα σε άλλα κοστούμια της που εστάλησαν από τις Η.Π.Α. για τη συναυλία που έδωσε στην Λισαβόνα.
Τελικά αποδεσμεύτηκε από το τελωνείο και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του επιτελείου της.
Έτσι, η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της «Mrs. Carter Show World Tour», ενώπιον του κοινού της Λισαβόνα την Τετάρτη, φορώντας το... δερμάτινο κοστούμι της!
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Queen B κατηγορείται για την αδυναμία της στα δέρματα ζώων. Το 2013, επικρίθηκε για την αγορά ενός ζεύγους παπουτσιών της σχεδιάστριας Isabel Marant, κατασκευασμένου από μια σειρά δερμάτων εξωτικών ζώων, όπως ανακόντα, κροκόδειλος και στρουθοκάμηλος.
Πηγή:Αγγελιοφόρος
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
http://www.ektelonismos.com 
http://custom-brokers.blogspot.com 
email :kourtesisa@hotmail.com
Tel :6977636709

Δεν υπάρχουν σχόλια: