Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Στον Δήμο Πειραιά το κτήριο του παλιού σταθμού του ΟΣΕ

Photo: filckr
Ο Δήμος Πειραιά,  και ο Δ.Σ της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. , υπέγραψαν τη σύμβαση παραχώρησης στο Δήμο του κτιρίου του παλαιού σταθμού του ΟΣΕ στο λιμάνι, των παλαιών γραμμών, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου που ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή προχωρά πλέον στις διαδικασίες αξιοποίησης της συγκεκριμένης περιοχής, με τη δημιουργία χώρων πρασίνου, περιπάτου, ποδηλατοδρόμου και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Πειραιά, καθώς μπήκε ο θεμέλιος λίθος στην αναμόρφωση ενός ιστορικού και σημαντικού κομματιού της πόλης. Βήμα-βήμα αλλάζουμε την πόλη μας και της ξαναδίνουμε την χαμένη της λάμψη και αρχοντιά. Έχω πει επανειλημμένως, πως βασικός μας στόχος είναι να βάλουμε και πάλι τον Πειραιά σε αναπτυξιακή τροχιά και να τον καταστήσουμε σύμβολο αναγέννησης και εξόδου της πατρίδας μας από την μιζέρια. 
Χαίρομαι ιδιαίτερα, που σ' αυτή μας την προσπάθεια βρήκαμε συμπαραστάτη τον πρόεδρο της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Ιωαννίδη, τον οποίο και ευχαριστώ βαθύτατα για τη θετική του ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημά μας».
Από την πλευρά του, ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε: «Ανάπτυξη δεν σημαίνει μόνο λεφτά, αλλά και κοινωνική προσφορά».
Πηγή: Δήμος Πειραιά
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
Tel :6977636709