Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι λιμενεργάτες

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΟΜΥΛΕ
Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, ύστερα από απόφαση της διοίκησης της ΟΜΥΛΕ, 3ημερη απεργιακή κινητοποίηση και αποχή από απασχόληση το σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
Πρόκειται για κλιμάκωση η οποία στέλνει ένα ευθύ μήνυμα στη κυβέρνηση, ενόψει της συνάντησης που έχει αυτήν την ώρα η κ. Κατσέλη με τους συνδικαλιστές , το αποτέλεσμα της οποίας εναγωνίως περιμένει η αγορά. Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ στο παραταθέν μίνι άτυπο υπουργικό συμβούλιο, οι κ.κ Παπανδρέου, Κατσέλη και Πάγκαλος εξέτασαν τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα της ναυτιλίας και ειδικότερα το θέμα των χειρισμών αναφορικά με την εμμονή των συνδικαλιστών να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις, πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο.
Διαβάστε πιο κάτω την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΜΥΛΕ και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)

ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.
Πειραιάς 13.10.2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα ΔΣ της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. και της Ένωσης Λιμενεργατών στις σημερινές τους συνεδριάσεις

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
την κήρυξη Τριήμερης Απεργίας 14-15-16/10/2009
και
αποχή από εργασία Σαββάτου-Κυριακής στις 17-18/10/2009

Καλούμε την Κυβέρνηση να παγώσει την εγκατάσταση της COSCO στο Σ.ΕΜΠΟ
Η αποικιοκρατική και λεόντειος σύμβαση εκποίησης του Σ.ΕΜΠΟ (προβλήτας ΙΙ) πρέπει να σταματήσει και να μην υπάρξουν τετελεσμένα.
Οι εργαζόμενοι αναμένουν να υπάρξει θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης στη συνάντησή της με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις
Με συνέπεια συνεχίζουμε τον ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική ΝΙΚΗ
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜAΝIΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΜ. Υ. Λ. Ε)
ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.
Πηγή:TheSeaNation
Επεξεργασία Σχόλιο: http://ektelonismos.com/ (A.K)

Δεν υπάρχουν σχόλια: