Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΣΠ: Mήνυμα χωρίς αποδέκτη οι κινητοποιήσεις στον ΟΛΠ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν η ΟΜΥΛΕ και η ΄Ενωση Λιμενεργατών Ελλάδας για τις 1, 2, 5 και 7 Οκτωβρίου και πιστεύοντας ότι οι κινητοποιήσεις αυτές- λίγες μέρες πριν από τις εκλογές- είναι μήνυμα χωρίς παραλήπτη, αφού ούτε η απερχόμενη, ούτε η νέα Κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μπορούν να απαντήσουν άμεσα στα αιτήματα των εργαζομένων, απέστειλε στον Πρόεδρο της ΟΜΥΛΕ κ. Γ. Γεωργακόπουλο την ακόλουθη επιστολή:
«Σεβόμενοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σας, με ιδιαίτερη ανησυχία και αγωνία πληροφορηθήκαμε τις προγραμματισμένες για τις 1, 2, 5 και 7 Οκτωβρίου απεργιακές κινητοποιήσεις σας.
Δεδομένης της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε και του οικονομικού αδιεξόδου που έχει περιέλθει η αγορά, αλλά και του κινδύνου διατάραξης της οικονομικής ζωής της πόλης μας και των τεράστιων προβλημάτων που θα δημιουργηθούν στην επιχειρηματική δραστηριότητα, παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το ενδεχόμενο αναβολής των εν λόγω κινητοποιήσεων, τουλάχιστον μέχρι τον σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης, προκειμένου να αποφευχθούν οι άκρως ανησυχητικές συνέπειες αυτών».
Ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας αγωνιά για τις σοβαρές οικονομικές συνέπειες που θα έχει στο εμπόριο και την αγορά ο αποχαιρετισμός της παλαιάς Κυβέρνησης και η υποδοχή της νέας από τους εργαζόμενους στο λιμάνι του Πειραιά, με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις».
Πηγή:Marinews
Επεξεργασία , Σχόλιο: Α.Κ "Σύμφωνα με πληροφορίες του Blogg την Τετάρτη 30/09/09 το απόγευμα η ΟΜΥΛΕ θα συνεδριάσει για να επανακαθορίσει την στάση του . Οι πληροφορίες λένε ότι η απεργία αναστέλλεται και θα πραγματοποιηθεί στις 6/10/09"

Δεν υπάρχουν σχόλια: