Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ούζα στην Σαλαμίνα τέλος !!

Ούζα στη Σαλαμίνα τέλος για αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς ο Δήμος Περάματος από τη Παρασκευή 20 του μηνός, έχει ανακοινώσει ότι θα αποκλείσει το Πορθμείο του Περάματος, διεκδικώντας ουσιαστικά συνδιαχείριση του προβλήτα, από όπου αποπλέουν οι «παντόφλες» για Σαλαμίνα, με τον ΟΛΠ, στην ευθύνη του οποίου βρίσκεται η εν λόγω λιμενική ζώνη.
Η εν λόγω κινητοποίηση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο διεκδικήσεων που έχει εγείρει ο Δήμος κατά του ΟΛΠ, τόσο για την ευρύτερη περιοχή της επισκευαστικής ζώνης όσο και για το εν λόγω Πορθμείο από το οποίο διεξέρχονται καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες.
Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας ενημέρωσε ότι τα πλοιάρια όπου μεταφέρουν μόνο επιβάτες θα δεν θα επηρεαστούν από τον αποκλεισμό και θα συνεχίσουν τα δρομολόγια τους ως έχουν.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» από την πλευρά του ΟΛΠ όσο αφορά το τέλος, ο αποκλεισμός θα συνεχιστεί και μετά την 25η Μαρτίου 2009, με αναστολή του αποκλεισμού μόνον την ημέρα του Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Αύριο το απόγευμα 20/03/09 θα πραγματοποιηθεί και ένας συμβολικός θαλάσσιος αποκλεισμός με ψαροκάϊκα της πόλης και συναυλία συμπαράστασης από διάφορους καλλιτέχνες.
Πηγή:TheSeaNation

Δεν υπάρχουν σχόλια: