Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Μπλόκαρε Πάλι το Λιμάνι του Πειραιά

Ήρθαν πάλι οι παλιές "Καλές ημέρες " για το λιμάνι του Πειραιά. Δεν ήταν Εικόνα αυτή που παρουσίαζε το λιμάνι μας τον Τελευταίο δίμηνο , φτάσαμε να κάνουμε και αυθημερόν παραλαβή . Ε λοιπόν αυτήν την "απαράδεκτη" κατάσταση ήρθε να διορθώσει μία απλή στάση εργασίας για δύο ημέρες , και ήρθαν όλα στα ίσια τους .
Το λιμάνι μπλόκαρε πάλι , Οι ουρές των φορτηγών και ο εκνευρισμός επανήλθαν ,οι καθυστερήσεις κλπ , κλπ έτσι για να μήν ξεχνιόμαστε . Σήμερα 20/02/09 έπρεπε να δουλεύουν οι εργαζόμενοι κανονικά όπως πριν , αλλά οι φίλοι μας δούλευαν , αλλά ήταν τα ζώα μας αργά έτσι σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές .
Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα , από την Τρίτη 24/02/09 έχουν προκηρυχθεί τρεις 24ωρες κυλιόμενες , για να έρθει να δέσει το σιρόπι.
Όλοι ευελπιστούμε να τελειώσει σύντομα το μαρτύριο της σταγόνας , με την ψήφιση του νομοσχεδίου παραχώρησης ή όχι του λιμανιού στην Cosco , από την ολομέλεια της βουλής την μεθεπόμενη εβδομάδα .
Η πλάκα είναι οτι η διοίκηση του ΟΛΠ επανέφερε το παλιό κανονικό τιμολόγιο , χωρίς δηλαδή τις εκπτώσεις , νομίζοντας οτι είχαν όλα τακτοποιηθεί και ότι οι απεργοί είχαν πάρει την μεγάλη απόφαση να βάλουν νερό στο κρασί τους . Αμ δέ , υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο .
Αδέλφια κουράγιο , μερικές μέρες μείνανε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: