Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Ικανοποίηση ΕΣΠ για την απαλλαγή των επιχειρήσεων από το κόστος αποθηκευτικών τελών στο λιμάνι του Πειραιά


Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Βουλγαράκη με επιστολή του, για την ανταπόκρισή του στο αίτημα της αγοράς με την ανάληψη πρωτοβουλίας του, σχετικά με την ανακούφιση των επιχειρήσεων που πλήττονται οικονομικά από το κόστος αποθήκευσης, λόγω των καθυστερήσεων στη διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στο Λιμάνι του Πειραιά, που δημιουργούνται από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Παρ΄όλα αυτά, απέστειλε επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ κ. Ν. Αναστασόπουλο, προκειμένου να επιβεβαιώσει την απόφαση της Διοίκησης του ΟΛΠ να ικανοποιήσει τα αιτήματα των επιχειρήσεων, για απαλλαγή τους από τις επιπλέον χρεώσεις και να μας ενημερώσει για την διαδικασία επιστροφής των ήδη εισπραχθέντων από τον ΟΛΠ επιπλέον αποθηκευτικών τελών, προκειμένου να πληροφορήσει τα μέλη του, που διαμαρτύρονται για τις υπερβολικές χρεώσεις με τις οποίες έχουν άδικα επιβαρυνθεί.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς πιστεύει ακράδαντα, ότι η παρούσα κατάσταση αντιπαράθεσης ζημιώνει ουσιαστικά, τόσο την διοίκηση των εργαζομένων στον ΟΛΠ, όσο και τον εμπορικό κόσμο.
Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν και ας βάλουμε μοναδικό σκοπό την εξομάλυνση των συνθηκών εξυπηρέτησης των χρηστών του λιμανιού.
Τέλος, ας λάβουμε όλοι υπόψη μας, ότι η διάνοιξη προοπτικών για την ανταγωνιστικότητα και τις επενδύσεις, είναι απόλυτα αναγκαίος παράγοντας, για την ανάπτυξη του λιμένα και της πόλης του Πειραιά γενικότερα.
Πηγή:Portnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: